•  x 
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ερωταπαντήσεις

Εχω μπερδευτεί με τα κολλαγόνα δε ξέρω τι να πάρω?

Είναι απλό , ο ανθρώπινος οργανισμός έχει σε όλους τους ιστούς του 3 βασικά κολλαγόνα.

Κολλαγόνο τύπου 1 (συνήθως λαμβάνεται από τα ψάρια, λέγεται marine ή fish collagen),και έχει να κάνει με θέματα αισθητικής αφού ο τύπος 1 έχει περιεκτικότητα μόνο 75% στο δέρμα.

Κολλαγόνο τύπου 2 (πολλές διαφορετικές πηγές λήψης, η πιο φυσική και υγιεινή είναι το στέρνο του κοτόπουλου. Έχει περιεκτικότητα 50% στοχευμένα στις αρθρώσεις αλλα 90% στους χόνδρους των αρθρώσεων. Όλα τα υπόλοιπα μειοδοτικά ποσοστά είναι για όλους τους υπόλοιπους ιστούς του σώματος.

Κολλαγόνο τύπου 1&3 (μαζί). Το κολλαγόνο με τη μεγαλύτερη αφθονία στους ανθρώπινους ιστούς. Εχει περιεκτικότητα 90% σε όλο το ανθρώπινο σώμα μαζί με το δέρμα και περίπου 50%  στις αρθρώσεις του οργανισμού. Η πηγή λήψης είναι το δέρμα και όχι τα οστά. Είναι το πιο συμβατό με τον ανθρώπινο οργανισμό κολλαγόνο.

Το Neocell Super Collagen +C  είναι το πιο ισχυρό σε αποτελέσματα κολλαγόνο για τον άνθρωπο. To πιο πολυδιάστατο σε δράση κολλαγόνο της Neocell α)σε πόσιμη μορφή μαζί με ισχυρά αντιοξειδωτικά για απώλεια βάρους και χαλάρωση του ύπνου, β)σε φυτοκάψουλες και γ) σε σκόνη .

Μου έχουν πεί ότι το κολλαγόνο διασπάται από τα υγρά του στομάχου και θα το πάρω χωρίς αποτέλεσμα

ΛΑΘΟΣ. Το κολλαγόνο της NeoCell είναι μια διαρθρωτική δομική πρωτεΐνη που είναι πλήρως βιοδιασπώμενη, επειδή είναι ελλειπής (και οχι ολοκληρωμένη πρωτείνη)   ο οργανισμός θα την απορροφήσει σε βαθμό 97% όταν λαμβάνετε ταυτόχρονα με βιταμίνη C (όπως για παράδειγμα ο σίδηρος). Ολοι οι τύποι κολλαγόνου της Neocell περιλαμβάνουν 50-60mg. βιταμίνη C δηλαδή το 66-100% της ημερήσιας συνιστώμενης δόσης . Σημείωση:Εαν ηταν μια πλήρης πρωτείνη, πράγματι ο οργανισμός θα τη διασπούσε σαν μια κανονική μπριζόλα για παράδειγμα.Εδώ εχουμε απομονωμένα αμινοξέα απο τη πηγή λήψης σε πεπτίδια που μετατρέπονται σε τριπεπτίδια στο αίμα μας. 

Σημαντικό επίσης είναι για την απορρόφηση του Κολλαγόνου τύπου 1&3 από τον οργανισμό, είναι το πολύ χαμηλό μοριακό βάρος 2000-3000 Dalton.

H ταχεία απορρόφησή του γίνεται σε μόλις 12 λεπτά μέσω του λεπτού εντέρου.

Εγω θέλω κολλαγόνο ψαριού 

Το κολλαγόνο ψαριού ανήκει στα τύπου 1 με 75% περιεκτικότητα στους ιστούς του δέρματος. Συνήθως τα κολλαγόνα ψαριού προέρχονται απο εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Απω Ανατολή και την Ιαπωνία! Η Neocell παράγει κολλαγόνο ψαριού από το δέρμα των ψαριών που δεν ζούν σε Ιαπωνικές θάλασσες και δεν λαμβάνει πρώτη ύλη από το χόνδρο του καρχαρία. Είναι μια φθηνή γενικά πηγή λήψης λόγω του οτι δεν εχει μεγάλη περιεκτικότητα στον οργανισμό και εύκολη επεξεργασία γιαυτό και συνιστάται σε ολοκλημένη φόρμουλα με τατόχρονες προσμίξεις για να το κάνει πιο αποτελεσματικό. Διατίθεται σε 120 κάψουλες ψαριού μαζί με υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη C, Ψευδάργυρο, χαλκό, πυρίτιο, βιταμίνη Β12 & Βιταμίνη Β6.  

Η ασφαλέστερη πηγή λήψης παγκοσμίως είναι το χόριο ( το δέρμα) που δεν μπορεί να προσληφθεί απο καμμία ασθένεια, Κολλαγόνο 1&3 το Super Collagen trademark της Neocell  είναι η πιο ακριβή πηγή λήψης με 100% φαρμακευτικό βαθμό καθαρότητας με κλινικές μελέτς και η πιο συμβατή με τον άνθρωπο αφού εχει περιεκτικότητα 90% στους ανθρώπινους ιστούς.

Το χόριο χρησιμοποιείται σαν τρόφιμο κολλαγόνο σε όλη την Αμερική που έχει τους αυστηρότερους κανόνες ασφαλείας, την πιο ενημερωμένη και απαιτητική αγορά σε συμπληρώματα διατροφής. (δείτε στο site μας στη κατηγορία 'Συνταγές') Διάφορες απλές υγιεινές συνταγές που προτείνουν τα παγκόσμιας εμβέλειας διατροφολογικά περιοδικά και blogs με το κολλαγόνο της Neocell.

Πότε θα δώ αποτελέσματα και πόσο καιρό πρέπει να το χρησιμοποιώ?

Τα αποτελέσματα ποικίλουν, αλλά συνήθως το σώμα χρειάζεται ένα  μήνα για να αυξήσει τα επίπεδα του κολλαγόνου μέσα στο σώμα και να «διορθώσει τις ζημιές».Τα αποτελέσματα με το κολλαγόνο τύπου 1&3 της Neocell φαίνονται από το πρώτο κιόλας μήνα στους περισσότερους οργανισμούς. Η ολοκληρωμένη διάρκεια είναι 3 μήνες χρήσης πρωτείνης κολλαγόνου και αμέσως μετά μπορείτε κα τα βούληση, να διακόπτεται κάθε χορήγηση οποιουδήποτε συμπληρώματος για 30-45 ημέρες. Αμέσως μετά τη διακοπή μπορείτε να λαμβάνετε κολλαγόνο για άλλους 3 μήνες. Επειδή με την πάροδο του χρόνου τα επίπεδα κολλαγόνου μειώνονται,  πρέπει να λαμβάνεται κολλαγόνο σε μόνιμη βάση, προκειμένου να διατηρηθούν τα οφέλη του.

Εγώ παίρνω ένα άλλο κολλαγόνο η πρωτεϊνούχο σκεύασμα , μπορώ να τα παίρνω και τα 2 μαζί?

Εάν λαμβάνεται κολλαγόνο τύπου 1&3 δεν επιτρέπεται να αναμειγνύεται με άλλη μορφή πρωτεΐνης ταυτόχρονα. Μπορείτε να λάβετε άλλη μορφή πρωτεΐνης αλλά με διαφορά τουλάχιστον 30 λεπτών μετά τη λήψη του συμπληρώματος, για να μπορεί να τις διαχωρίζει ο οργανισμός σας. Βεβαιωθείτε τι τύπου κολλαγόνο είναι αυτό που λαμβάνεται και την πηγή λήψης του! Εάν είναι το καταλληλότερο για το σκοπό που το λαμβάνετε.

 Παίρνω ένα άλλο κολλαγόνο και με το ζόρι το καταπίνω, συνήθως κλείνω τη μύτη μου γιατί μου φαίνεται πυκτό και βαρύ, εσάς της Neocell, τι γεύση και αίσθηση έχει γευστικά το πόσιμο κολλαγόνο?

Η Neocell στο πόσιμο κολλαγόνο της συμπεριλαμβάνει και ισχυρά αντιοξειδωτικά όπως ρόδι,σαμπούλο,μύρτιλο,βατόμουρο και πολυφαινόλες πράσινου τσάι. Εχει μια πεντανόστιμη γεύση που υπερκαλύπτει τα πάντα το ρόδι και η αίσθηση του είναι ελαφριά, σχεδόν σαν ρόφημα που εύκολα πίνετε χωρίς να χρειάζεται να ανακατευτεί με τίποτε άλλο. Αντίστοιχα στο Υαλουρονικό οξύ της Neocell γεύση που καλύπτει τα πάντα είναι του μύρτιλου, εξίσου πολύ γευστικό ρόφημα.Οι γεύσεις είναι απίθανες στα συμπληρώματα made in U.S.A. 

Εάν θέλω κολλαγόνο καθαρά για τις αρθρώσεις, ποιο τύπο πρέπει να λάβω?

Το κολλαγόνο τύπου 2 της Neocell είναι καθαρά για τις αρθρώσεις κατά 50% και για τους χόνδρους των αρθρώσεων κατά 90%. Αυτή είναι η περιεκτικότητα των τύπων κολλαγόνου 2 στον ανθρώπινο οργανισμό. Το κολλαγόνο τύπου 2 της Neocell εχει πηγή λήψης το στέρνο του κοτόπουλου, που εμπεριέχει φυσικό υαλουρονικό οξύ, γλουκοζαμίνη και χονδροιτίνη. Διατίθεται σε 120 κάψουλες.

 Τι είναι το πεπτίδιο κολλαγόνου;

Το κολλαγόνο στις κλινικές έρευνες υδρολύεται, το οποίο  σημαίνει πως ένζυμα χρησιμοποιήθηκαν για να σπάσουν την αρχική πρωτεΐνη σε μικρότερα κομμάτια  που ονομάζονται πεπτίδια. Στη γενική ιεραρχία των πρωτεϊνών, η μικρότερη μονάδα επιμέρους πρωτεϊνών είναι το αμινοξύ τα οποία  όταν συνδεθούν σε μια μικρή αλυσίδα ονομάζονται πεπτίδια. Όταν και τα πεπτίδια ενώνονται σε μια μακρά αλυσίδα ονομάζονται πρωτεΐνες. Το κολλαγόνο υδρολυμένο ή όχι, είναι μια ελλιπής πρωτεΐνη αφού δεν περιέχει το αμινοξύ τρυπτοφάνη.  Εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θρεπτικό υποκατάστατο πρωτεΐνης. 

η παραγωγή κολλαγόνου επηρεάζεται και από την ηλικία;

Η Γήρανση επηρεάζει το κολλαγόνο του σώματος με δύο τρόπους. Καθώς μεγαλώνουμε, η ικανότητα του σώματος να κάνει την πρωτεΐνη κολλαγόνου επιβραδύνεται και έτσι η παραγωγή  νέου κολλαγόνου είναι ανεπαρκής  για το δέρμα, τις αρθρώσεις και άλλα μέρη του σώματος. Οι ίνες κολλαγόνου χάνουν την υγρασία τους και γίνονται  σκληρές και άκαμπτες. Μεγάλο μέρος αυτής της ζημιάς  προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες (ασταθή μόρια που δημιουργούνται όταν ο οργανισμός χρησιμοποιεί οξυγόνο). 

 Σε ποιους συνίσταται το κολλαγόνο Neocell;

 Δεδομένου ότι ο οργανισμός παράγει λιγότερο κολλαγόνο με τη πάροδο του χρόνου, ξεκινώντας από την ηλικία των 25 ετών, ο καθένας μπορεί να ωφεληθεί από τη χρήση του. Σε πολλές περιπτώσεις, τα οφέλη μπορεί να είναι διαφορετικά. Αν ξεκινήσετε σε νεαρή ηλικία, το κολλαγόνο θα μειώσει τα σημάδια της γήρανσης και θα επιβραδύνει την εξέλιξη συμπτωμάτων που οδηγούν σε αρθρίτιδα και άλλες ασθένειες. Για όσους ήδη ταλαιπωρούνται, η Neocell ® μπορεί να σας βοηθήσει και να μειώσει τα σημεία και τα συμπτώματα των διαφόρων παθήσεων που σχετίζονται με τη γήρανση.

 Μπορώ να λαμβάνω το κολλαγόνο Neocell αν είμαι διαβητικός;

Σε αντίθεση με τη γλυκοζαμίνη, το κολλαγόνο και όλα τα προϊόντα της Neocell δεν θα επηρεάσουν το επίπεδο της γλυκόζης στο αίμα σας. Το κολλαγόνο γενικά δεν επηρεάζει το  επίπεδο σακχάρου στο αίμα. Για αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα το προϊόν!  Συνεπώς, τα άτομα με διαβήτη μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από τα προϊόντα κολλαγόνου Neocell. 

 Μπορώ να λαμβάνω κολλαγόνο αν έχω ευαίσθητο στομάχι;

Ναι, δεν υπάρχει καμία αντένδειξη για τη λήψη κολλαγόνου από άτομα με ευαίσθητο στομάχι.η βιταμίνη C που χρησιμοποιούμε ειναι οχι οξινης μορφής calcium ascorbate, ετσι, σε κάποιους λήπτες με ευαισθησία στη βιταμίνη C δεν εχουν καμμια ενόχληση, με αποτέλεσμα όλοι απολαμβάνουν τα θετικά οφέλη του μόνο.


Μπορώ να λαμβάνω το κολλαγόνο μαζί  με φάρμακα ή άλλα συμπληρώματα;
Δεν υπάρχουν ιατρικές αντενδείξεις ή αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα ή συμπληρώματα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να  συμβουλευτείτε το φαρμακοποιό σας  πριν την χρήση οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής η επικοινωνείστε με το τηλεφωνικό μας κένρο να μιλήσετε με διατροφολόγο μας για συμβουλές.

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ

Το κολλαγόνο είναι ένα ειδικό μόριο πρωτεΐνης, το οποίο διαφέρει σημαντικά από τα υπόλοιπα. Η ιδιαιτερότητά του οφείλεται στην αλληλουχία και το είδος των αμινοξέων που συνθέτουν το μόριό του. Πιο συγκεκριμένα τα αμινοξέα γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη που περιέχονται στα συμπληρώματα διατροφής κολλαγόνου φαίνεται να είναι αυτά που επηρεάζουν την σύνθεση κολλαγόνου στο ανθρώπινο σώμα. Τα υπόλοιπα πρωτεϊνούχα συμπληρώματα διατροφής δεν επηρεάζουν σε αρκετά σημαντικό βαθμό την σύνθεση κολλαγόνου λόγω της διαφορετικής αλληλουχία των αμινοξέων στο μόριό τους. 

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Ή ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ;

Το κολλαγόνο στην φυσική του μορφή, είναι αρκετά δύσκολο να πεφθεί και στην συνέχεια να απορροφηθεί από τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα συμπληρώματα διατροφής κολλαγόνου της Neocell περιέχουν κολλαγόνο στην υδρολυμένη μορφή του κι έτσι καθίσταται ευκολότερο να απορροφηθεί από τον ανθρώπινο οργανισμό.

(Σαφέστατα οι διάφορες τροφές που διαφημίζονται ως πηγές λήψης κολλαγόνου είναι ευεργετικές για τον οργανισμό. Ακόμα και η ζελατίνη που παράγουν. Αλλά δυστυχώς δεν είναι απορροφήσιμες από το λεπτό έντερο λόγω του υψηλού τους μοριακού βάρους. Μεταβολίζονται σαν κανονικές τροφές. Το μυστικό στο ποιοτικό Κολλαγόνο είναι ότι λαμβάνουμε μια διασπασμένη (ελλιπή) πρωτεΐνη και απορροφούμε μέσω του λεπτού εντέρου μόνο την διασπασμένη αλυσίδα των αμινοξέων, και όχι τη πλήρη πρωτεΐνη, που προκύπτει από τη πηγή λήψης. Στις τροφές που μαγειρεύουμε δεν μπορεί να κάνουμε ενζυματική υδρόλυση για να απομονώσουμε τα επιθυμητά αμινοξέα από τη πλήρη πρωτείνη της τροφής μας. Αρα λαμβάνουμε τη πλήρη πρωτείνη.Δύσκολο εως αδύνατο να απορροφηθεί.)

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΛΗΨΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΤΥΠΟΥ 1&3 ή ΤΥΠΟΥ 1 ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΤΥΠΟΥ 2 ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ;

Οι τύποι κολλαγόνου 1 και 3, βρίσκονται μαζί στο σώμα και η λειτουργία τους είναι η ίδια, γι' αυτό και μπορούν να συνδυαστούν μαζί σε ένα συμπλήρωμα διατροφής. Το κολλαγόνο τύπου 2 δεν θα πρέπει να συνδυάζεται με το τύπου 1&3 γιατί αλληλοεξουδετερώνονται, λόγω του διαφορετικού μηχανισμού δράση τους στο σώμα. Παρ' όλο που η παράλληλη λήψη τους δεν είναι επικίνδυνη για τον άνθρωπο, η αποτελεσματικότητα του συμπληρώματος μειώνεται. Ωστόσο, η λήψη κολλαγόνου τύπου 1&3 και τύπου 2 κατά την διάρκεια της ίδιας ημέρας με αρκετές ώρες διαφορά, δηλαδή η λήψη του ενός να γίνεται πρωινή ώρα και του άλλου βραδινή, δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα του συμπληρώματος στον οργανισμό και δεν μειώνει την δράση του.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΜΦΑΝΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ;

2-3 εβδομάδες μετά την λήψη του συμπληρώματος διατροφής κολλαγόνου, γίνονται εμφανή τα πρώτα αποτελέσματα. Προτείνουμε να χορηγείται θεραπεία ενός μήνα πριν την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων που θα έχει το συμπλήρωμα διατροφής στον οργανισμό. Επειδή το κολλαγόνο αποτελεί ένα μόριο πρωτεΐνης συνυφασμένο απόλυτα με το ανθρώπινο σώμα, τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν για μήνες ή και χρόνια ακόμα και μετά την διακοπή της λήψης κολλαγόνου. Γίνεται μέρος του σώματός μας!

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΠΕΠΤΙΔΙΩΝ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ;

Κολλαγόνο παράγουν μόνο οι σπονδυλωτοί οργανισμοί και δεν μπορεί να ληφθεί από φυτικούς οργανισμούς. Το αυθεντικό κολλαγόνο Super Collagen τύπου 1&3 της Neocell προέρχεται από το χόριο, το λεπτό υπόστρωμα ανάμεσα στο δέρμα και το υπόδερμα. Μία έτερη πηγή λήψης είναι τα ψάρια, από τα οποία προκύπτει κολλαγόνο τύπου 1 και μόνο. Επίσης το κολλαγόνο τύπου 2 Joint Complex της Neocell προέρχεται από το στέρνο του κοτόπουλου.Η NEOCELL βεβαιώνει ότι δεν λαμβάνεται πρώτη ύλη από τα οστά ή την τραχεία των ζώων.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Η ΛΗΨΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ; ΥΠΑΡΧΟΥN ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ή ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ;

Η λήψη κολλαγόνου είναι απόλυτα ασφαλής. Πράγματι, από το έτος 1986 μέχρι και σήμερα δεν έχει καταγραφεί κάποια σοβαρή αλληλεπίδραση από τους χρήστες των συμπληρωμάτων Neocell. Εάν μπορείτε να λάβετε πρωτεΐνη από την διατροφή σας, σίγουρα μπορεί να χορηγηθεί σε εσάς συμπλήρωμα κολλαγόνου Neocell. Πάντα προτείνεται προτού την λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, η σύμφωνη γνώμη του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας.

ΠΟΙΟΣ EINAI Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΛΗΨΗΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ;

Το συμπλήρωμα κολλαγόνου θα πρέπει να χορηγείτε με άδειο στομάχι, έτσι ώστε να μην υπάρχει ποσότητα πρωτεΐνης που μειώνει την αποτελεσματικότητά του στον οργανισμό. Η λήψη του π0ρέπει να γίνεται νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ, διαφορετικά όταν δημιουργείτε αίσθημα πείνας κατά την διάρκεια της ημέρας. Η κατανάλωση τροφής, γίνεται 30' μετά την λήψη του.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ;

Το μόριο ζελατίνης  αποτελείται κατά κύριο λόγο από κολλαγόνο, αλλά μπορεί επίσης να περιέχει και προσμίξεις, γεγονός που καθιστά δύσκολη την πέψη και απορρόφησή του από τον οργανισμό. Τα συμπληρώματα διατροφής κολλαγόνου της Neocell παρασκευάζονται υπό αυστηρές συνθήκες διήθησης και ελέγχου, με τα πρότυπα ποιότητας να υπερβαίνουν τον φαρμακευτικό βαθμό καθαρότητας του προϊόντος. Το μέσο μοριακό βάρος του μορίου της ζελατίνης είναι αρκετά υψηλό (50.000 έως 100.000 DΑ) για να απορροφηθεί από τον πεπτικό σωλήνα. Το Neocell Super Collagen είναι ένα υδρολυμένο μόριο κολλαγόνου, το οποίο δεν ξεπερνά σε μοριακό βάρος τα 2,000 – 3,000 DA το οποίο είναι το βέλτιστο μέγεθος για την πλήρη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα του κολλαγόνου από τον οργανισμό.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΛΗΨΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ;

Σε αντίθεση με την γλυκοζαμίνη, το κολλαγόνο και όλα τα προϊόντα Neocell δεν επηρεάζουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα. Γενικότερα, το κολλαγόνο  που περιέχεται στα διατροφικά συμπληρώματα της Neocell, είναι ένα υδρολυμένο μόριο πρωτεΐνης που δεν επηρεάζει τον γλυκαιμικό δείκτη αφού περιέχει βιολογική αγαύη (μόνο στην υγρή του μορφή). Η βιολογική αγαύη είναι ένα απόλυτα φυσικό γλυκαντικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προγράμματα απώλειας βάρους, σε άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη και γενικότερα σε οποιονδήποτε επιθυμεί να αντικαταστήσει την κρυσταλλική ζάχαρη. Για το λόγο αυτό, άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη δεν διατρέχουν κίνδυνο απορρύθμισης των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα με την λήψη κολλαγόνου. Σε κάθε περίπτωση προτείνεται η συμβουλή του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας.

ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΚΤΟΖΗ – ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΟΥΤΕΝΗ (ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ). ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΛΗΨΗ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ;

Τα διατροφικά συμπληρώματα κολλαγόνου της Neocell δεν περιέχουν γλουτένη, λακτόζη, μαγιά, σιτάρι, σόγια, άμυλο και η λήψη τους είναι κατάλληλη για άτομα που πάσχουν από δυσανεξία στην λακτόζη ή στην γλουτένη ή ακόμα και στις δύο περιπτώσεις.

ΤΙ ΓΕΥΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ NEOCELL ;

Τα συμπληρώματα διατροφής της Neocellυπάρχουν σε διάφορες γεύσεις όπως Ρόδι, Κράνμπερι, Μύρτιλο, για να επιλέξετε αυτό της αρεσκείας σας. Το πόσιμο υγρό κολλαγόνο τύπου 1&3 της Neocellείναι ένα μίγμα φρούτων και μούρων (ρόδι, μύρτιλο, σαμπούκος, κράνμπερι) εμπλουτισμένο με βιταμίνη C, με την γεύση του ροδιού να υπερισχύει. Το πόσιμο υγρό υαλουρονικό της Neocellμε μύρτιλοκαι σαμπούκοεμπλουτισμένο με πολυφαινόλες πράσινου τσαγιού και βιταμίνη Cέχει γλυκιά γεύση, με την γεύση του μύρτιλου να υπερισχύει. Παράλληλα και οι ταμπλέτες ταχείας απορρόφησης των συμπληρωμάτων διατροφής Neocell είναι εμπλουτισμένες με βιταμίνη C (σε μη όξινη μορφή ακόμα και για λήπτες με ευαισθησία στο στομάχι).

ΤΑ ΥΓΡΑ ΠΟΣΙΜΑ ΤΗΣ NEOCELL ΣΤΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ;

Ναι, για 2 μήνες. Γιατί ΔΕΝ περιέχουν συντηρητικά

 

 • Awards01
 • Awards02
 • Awards05
 • Awards06
 • Awards07
 • Awards08
 • Awards09
 • Awards10
 • Awards3
 • Awards4