•  x 
  Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η Ρεσβερατρόλη

6 λόγοι για να συμπληρώσετε τη διατροφή σας με ρεσβερατρόλη

Τα μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα πλεονεκτήματα από τη χρήση ρεσβερατρόλης Neocell.

Είναι γεγονός, οτι όλα τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα διατροφής δεν λαμβάνουν το ίδιο μερίδιο προσοχή ή ελέγχου. Παρά την ευρεία επιστημονική έρευνα, ένα συστατικό που παραβλέπεται πιο πολύ είναι η ρεσβερατρόλη. Μπορεί να σας εκπλήξει όταν θα μάθετε ότι η ρεσβερατρόλη, (που συχνά συνδέεται με το κρασί), έχει πολλά οφέλη που δε θα σας βοηθήσει μόνο στην επόμενη προπόνηση σας στο γυμναστήριο, αλλά θα επιβραδύνει και τα σημάδια της γήρασνης. Έχουμε συντάξει έναν κατάλογο με τα κορυφαία έξι οφέλη της ρεσβερατρόλης Neocell, καθώς και μερικές χρήσιμες στρατηγικές που θα μεγιστοποιήσουν τις προσπάθειές σας.

1. Ενίσχυση

Βαριέστε αφόρητα και μόνο στην ιδέα τουγυμναστηρίου; Τι θα λέγατε αν μπορούσατε πιο εύκολα να ενισχύσετε τα αποτελέσματά σας; Σύμφωνα με Καναδική μελέτη το 2012, η συμπλήρωση ρεσβερατρόλης Neocell στον οργανισμό, θα μπορούσε να προσφέρει παρόμοια οφέλη με αυτά μιας επίπονης προπόνησης. Η μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 12 εβδομάδων σε αρουραίους, έδειξε ότι η ρεσβερατρόλη σε συμπλήρωμα οδήγησε σε αύξηση της αντοχής, του οξειδωτικού μεταβολισμού, και επίσης ενίσχυσε τη καρδιακή λειτουργία. Καλύτερα ακόμα, ο συνδυασμός της προπόνησης με συμπλήρωμα ρεσβερατρόλης, οδήγησε σε αύξηση της απόδοσης 21%. Φερθείτε έξυπνα: Συνεχίστε την προπόνηση σας και λάβετε συμπλήρωμα ρεσβερατρόλης για να αυξήσει τα αποτελέσματα σας.

2. Καρδιοαγγειακή ασφάλεια

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, το 2011, οι καρδιακές παθήσεις κατατάσσονται στην κύρια αιτία των θανάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σκεφτείτε το οικογενειακό σας ιστορικό. Μια καναδική μελέτη διαπίστωσε ότι η κατανάλωση ενός ή δύο ποτηριών κρασί την ημέρα, (σε συμμετέχοντες στη μελέτη), μπορούσε να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο ανάπτυξης αρτηριοσκληρωτικής νόσου, ενός προάγγελου για καρδιακές παθήσεις και εγκεφαλικά επεισόδια, και να μειώσει επίσης τον κίνδυνο θανάτου σε ποσοστό περίπου 30%. Πώς; Ερευνητές στο Κονέκτικατ καθορίζουν ότι η ρεσβερατρόλη, παρέχει στην καρδιά σας την καλύτερη προστασία για την αποφυγή καρδιακών επεισοδίων.

3. Προστασία του καρκίνου

Μήπως η οικογένειά σας έχει ιστορικό καρκίνου; Αν ναι, τότε είναι πιθανό να είστε εξοικειωμένοι με το καρκίνο του παχέος εντέρου, καθώς, σύμφωνα με την Mayo Clinic, είναι μία από τις πιο συχνά εμφανιζόμενες μορφές καρκίνου του πεπτικού συστήματος. Λόγω των θανατηφόρων αποτέλεσματων, οι ερευνητές σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να αναζητούν τρόπους για να τα αποτρέψουν. Μια πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ρεσβερατρόλη ήταν σε θέση να επιβραδύνει την παραγωγή των καρκινικών κυττάρων και ως εκ τούτου θα μπορούσε να θεωρηθεί ένας αποτελεσματικός αντικαρκινικός παράγοντας. Μερικές από τίς κορυφαίες φυσικές πηγές της ρεσβερατρόλης περιλαμβάνουν τα βατόμουρα, τα φυστίκια, τα σταφύλια, τα κόκκινα και τα λευκά κρασιά.

4. Διασφάλιση της Όρασης

Η όραση είναι αναμφισβήτητα η πιο σημαντική από τις πέντε αισθήσεις σας. Ακόμη και η παραμικρή απώλεια της όρασης γίνεται αμέσως αισθητή. Δυστυχώς, για τους περισσότερους, η απώλεια όρασης είναι ένα φυσιολογικό μέρος της γήρανσης. Ευτυχώς, μια μελέτη από ερευνητές του Μιζούρι έδειξε ότι η ρεσβερατρόλη έχει την ικανότητα να αντιμετωπίσει αυτό τό κάπως σύνηθες φαινόμενο. Πώς; Ανακάλυψαν ότι η ρεσβερατρόλη έχει την ικανότητα να ρυθμίζει την αγγειογένεση, αποτρέποντας έτσι την ανώμαλη ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων που είναι επιζήμια για την όραση. Άλλα φιλικά στα μάτια τρόφιμα που εξετάζουν περιλαμβάνουν ωμέγα-3 λιπαρά ψαριών, καθώς και τροφές πλούσιες σε βήτα-καροτίνη, βιταμίνη C, και βιταμίνη Ε.

5. Ενισχύστε την τεστοστερόνη σας

Πιστεύετε ότι η τεστοστερόνη σας χρειάζεται μια ώθηση; Καθώς μπαίνετε στα τριάντα σας, είναι όλο και πιο δυνατό να μειωθεί η τεστοστερόνη. Αν νομίζετε ότι συμβαίνει, επισκεφθείτε το γιατρό σας και ζητήστε μια εξέταση αίματος για τον προσδιορισμό των επιπέδων σας. Υπάρχουν θεραπείες υποκατάστασης τεστοστερόνης που θα μπορούσαν να είναι αποτελεσματικές. Σύμφωνα με μια Κορεατική μελέτη που έγινε σε ποντίκια, η ρεσβερατρόλη μπορεί επίσης να είναι μια επιλογή. Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συγκέντρωση της τεστοστερόνης στο αίμα βελτιώθηκε κατά περισσότερο από 50% μετά από 28 ημέρες κατανάλωσης ρεσβερατρόλης. Αν ακόμα δεν είστε ικανοποιημένοι, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ακόμα επιστημονικά οφέλη που πρέπει να ερευνηθούν για την κατανάλωση της ρεσβερατρόλης της Neocell.

6. Ψυχική& Πνευματική διαύγεια

Θέλετε να πάρετε μια ψυχική ανάσα; Ένας τρόπος για να αυξηθεί η ψυχική μας διάθεση , είναι μέσω της ροής του αίματος προς τον εγκέφαλο σας. Πρόσφατα, Βρετανοί ερευνητές πραγματοποίησαν μια μελέτη σε 22 υγιείς ενήλικες και διαπίστωσαν ότι η νευρολογική ροή του αίματος αυξάνεται μετά την κατανάλωση ρεσβερατρόλης. Πριν από την εν λόγω μελέτη, ερευνητές στο Illinois ανακάλυψαν ότι τα ποντίκια που λαμβάνουν συμπληρώματα ρεσβερατρόλης έχουν καλύτερη λειτουργία της μνήμης και συνολική αύξηση της πνευματικής απόδοσης. Περισσότερη έρευνα είναι απαραίτητη για να προσδιοριστεί την έκταση των επιπτώσεών της, αλλά τα καλά νέα είναι ότι αν είστε τακτικός πότης κρασιού, έχετε τώρα, έναν επιπλέον λόγο να εξηγείτε το γιατί !!!

Πηγή: James DeMedeiros

http://www.mensfitness.com/nutrition/supplements/6-reasons-to-supplement-with-resveratrol

Η Ρεσβερατρόλη Neocell, ένα συστατικό που βρίσκεται στο κόκκινο κρασί, μπορεί να αποτελέσει το «κλειδί» που ανοίγει την... πόρτα της μακροζωίας. Η ρεσβερατρόλη έχει χαρακτηριστεί ως «θαυματουργή» ουσία η οποία διαθέτει αντιγηραντικές και αντικαρκινικές ιδιότητες ενώ επίσης έχει αναφερθεί ότι αποτελεί «ασπίδα» ενάντια στις καρδιοπάθειες και στον διαβήτη τύπου 2 καθώς και στις νευροεκφυλιστικες παθήσεις όπως είναι η νόσος Αλτσχάιμερ.

Το προϊόν είναι εξαιρετική πηγή πολυφαινολών και προανθοκυανιδών ουσιών, που πέρα από την αντιοξειδωτική του δράση σε όλα τα κύτταρα εξειδικεύεται στην προστασία της καρδιάς και στην προάσπιση της κυκλοφορίας του αίματος.

Η NeoCell, δημιούργησε την υγρή αυθεντική ρεσβερατρόλη, με πρώτη ύλη αποκλειστικά ποικιλίες κόκκινων σταφυλιών η οποία προσφέρει οφέλη αντίστοιχα με εκείνα που «περιέχονται» σε 8.000 φιάλες κόκκινου κρασιού.

Έτσι, το μοσχοστάφυλλο, το κόκκινο κρασί , η ποικιλία grapevine γαλλικών σταφυλιών έχουν συνδυαστεί με το εκχύλισμα των σπόρων των σταφυλιών και έχουν γίνει ένα πολύ υγιεινό, μη αλκοολούχο κρασί που θα βελτιώσει την υγεία σας.

Τα σταφύλια που χρησιμοποιούνται είναι όλα βιολογικής καλλιέργειας, από την νότιο Γαλλία.

Οι περισσότερες εταιρείες στον κόσμο που κατασκευάζουν συμπληρώματα ρεσβερατρόλης, που είναι η κύρια αντιοξειδωτική και δραστική ουσία του κόκκινου κρασιού, χρησιμοποιούν ως πρώτη ύλη μικρές ποσότητες σταφυλιών και μεγάλες από το βότανο polygonum cuspidatum (Japanese knotweed). Η ρεσβερατρόλη της Neocell δεν περιέχει polygonum cuspidatum (Japanese knotweed)

Πρόσφατες κλινικές μελέτες δείχνουν ότι η ρεσβερατρόλη διεγείρει και ενεργοποιεί το SIRT 1 ένζυμο που θεωρείται ότι είναι μέρος της διαδικασίας αντιγήρανσης, συμμετέχοντας στην κυτταρική ανανέωση και στην ανανέωση του DNA.

Η Ρεσβερατρόλη NeoCell δοκιμάστηκε στο εργαστήριο, που σε συνεργασία με τους επιστήμονες στο Harvard Medical School, το 2003 ανακάλυψαν και δημοσίευσαν πως ενεργοποιεί το ένζυμο SIRT 1.

Η Ρεσβερατρόλη NeoCell δεν περιέχει σόγια, λακτόζη, γλουτένη και άμυλο.

 • Awards01
 • Awards02
 • Awards05
 • Awards06
 • Awards07
 • Awards08
 • Awards09
 • Awards10
 • Awards3
 • Awards4